Ο θησαυρός της Κρήτης βρίσκεται στην κουζίνα της. Δεν είναι άλλος από το ελαιόλαδο της. Αυτό είναι το μυστικό που περήφανα αποκαλύπτει για τον εαυτό της από τα Ομηρικά ακόμη χρόνια, καθώς ο ίδιος ο Όμηρος συνήθιζε να αποκαλεί το κρητικό ελαιόλαδο ως «υγρό χρυσάφι».

Οι άνθρωποι του νησιού καλλιεργούν την ελιά τα τελευταία 4.000 χρόνια αδιάλειπτα, μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση από γενιά σε γενιά. Τα ελαιόδεντρα της Κρήτης αποτελούν μνημεία της φύσης, καθώς δεν έχουν σταματήσει να δίδουν καρπό από την αρχαιότητα ως σήμερα! Έτσι και τα δέντρα των ελαιώνων της οικογένειάς μας.

Χωρίς καμία χημική ή θερμική, αλλά με την απλή μηχανική μέθοδο της κρύας έκθλιψης, συλλέγουμε και εμφιαλώνουμε τις χρυσαφένιες σταγόνες, ώστε να μπορούν να φτάσουν ως εσάς.

Όπως πιθανόν γνωρίζετε, το αναπόσπαστο συστατικό, ταυτόχρονα με την αρμονία και την απλότητα των υλικών της Κρητικής κουζίνας, είναι ένα: το λάδι της ελιάς. Οι σαλάτες, τα ορεκτικά, τα κυρίως πιάτα, μα και τα γλυκά μας ακόμη φτιάχνονται πάντα σχεδόν με αγνό ελαιόλαδο, ενώ σπανιότατα γίνεται χρήση μαργαρίνης ή βουτύρου. Και όπως όλοι σίγουρα γνωρίζουμε, βάσει διεθνών επιστημονικών μελετών, το ελαιόλαδο είναι πραγματικά ασπίδα για την υγεία μας.

Επομένως, δεν έχετε τίποτα να χάσετε δοκιμάζοντας το «Άριστον», ελαιόλαδο που παράγουμε με αγάπη και υπευθυνότητα στη μικρή μας πόλη!

Το προϊόν μας δεν διατίθεται στα ράφια των σούπερ μάρκετς, αλλά απευθείας από εμάς σε εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο:www.aristonlab.com , αλλά και μέσω Facebook, Instagram, email είτε να μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα, απέναντι από τον ναό της Αγίας Τριάδας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Σας περιμένουμε!

www.aristonlab.com

 

Θέλετε να είμαστε σε επαφή;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές, τα πάντα για το κατάστημά μας και για τα νέα μας προϊόντα!

Εγγραφήκατε επιτυχώς

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop