Μέθοδοι Πληρωμών

Δεχόμαστε τις ακόλουθες επιλογές πληρωμής:

Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες: Visa, MasterCard, American Express, Diners και MasterPass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η κρυπτογράφηση είναι ο τρόπος κωδικοποίησης μιας πληροφορίας μέχρι να φτάσει στον παραλήπτη της, ο οποίος θα είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες με τη χρήση του κατάλληλου – σωστού κλειδιού / κωδικού πρόσβασης.

PayPal

Για την ασφάλειά σας, το όνομα και η διεύθυνση χρέωσης πρέπει να εισαχθούν ακριβώς όπως εμφανίζονται στην δήλωση πιστωτικής σας κάρτας. Μια εντολή που δεν ταιριάζει με αυτά τα κριτήρια υπόκειται σε ακύρωση.

Θέλετε να είμαστε σε επαφή;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές, τα πάντα για το κατάστημά μας και για τα νέα μας προϊόντα!

Εγγραφήκατε επιτυχώς

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop