Τρόποι Αποστολής

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά και την Ρωσία.

Για αποστολές στην Ελλάδα

Για αγορές έως 2 κιλά η αποστολή κοστίζει 3,20€ και για κάθε ένα επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1 ευρώ.

Σημειώσατε ότι για τις Απομακρυσμένες – ΑΠ και Δυσπρόσιτες Περιοχές – ΔΠ η έξτρα χρέωση είναι του παραλήπτη .Σε περίπτωση που χαρακτηρίζεστε από την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex ως Απομακρυσμένη Περιοχή (ΑΠ) ή Δυσπρόσιτη Περιοχή (ΔΠ) λόγω χιλιομετρικής απόστασης από το κοντινότερό κατάστημα Speedex υπάρχει εξτρά χρέωση ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας που σας επιβαρύνει – και θα επικοινωνούμε μαζί σας πριν την αποστολή.Από εδώ (https://www.speedex.gr/content.asp?id=55) μπορείτε να κάνετε έλεγχο για το πως χαρακτηρίζεται η περιοχή σας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών SPEEDEX και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης  την επόμενη εργάσιμη μέρα όσο αφορά αποστολές για την Αθήνα και Κρήτη , και μετά από 2 εργάσιμες για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα ,Επίσης για τις Απομακρυσμένες – ΑΠ και Δυσπρόσιτες Περιοχές – ΔΠ μπορεί να φτάσει τις 2-4 εργάσιμες μέρες.

Σημειώσατε ότι η AristonLab δεν ευθύνεται για την τήρηση των εκτιμώμενων χρόνων παράδοσης , καθώς αυτό εξαρτάται από το κατάστημα της τοπικής courier που εξυπηρετεί .

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή , υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

Προς απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος ανέρχεται αντίστοιχα σε 6,00€/9,00€.

Για αποστολές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο Αποστολές σε χώρες της Ευρώπης και τον υπόλοιπο κόσμο γίνονται μέσα σε 2 – 12 εργάσιμες μέρες .Το κόστος τους εξαρτάται από το βάρος της αποστολής και
προστίθεται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό κόστος . Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει αντικαταβολή , η εξόφληση γίνετε μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής ή τραπεζικής κατάθεσης . Τα προϊόντα αποστέλλονται εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται αποστολές ή παραδόσεις παραγγελιών.

Θέλετε να είμαστε σε επαφή;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές, τα πάντα για το κατάστημά μας και για τα νέα μας προϊόντα!

Εγγραφήκατε επιτυχώς

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop