Η Πρίνα είναι χωριό του νομού Λασιθίου Κρήτης. Βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από τον κόλπο του Μιραμπέλλου, στα βόρεια παράλια του νομού. Διοικητικά υπάγεται στην τοπική Κοινότητα Πρίνας, η οποία περιλαμβάνει μόνο το ομώνυμο χωριό και ανήκει στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Το μέλι ανέκαθεν αποτελεί εξαιρετική πηγή υγείας και είναι ένα από τα ισχυρότερα καύσιμα του οργανισμού μας. Οι μύθοι γύρω από το μέλι είναι αμέτρητοι. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως το ελιξήριο της ζωής και ως θεραπεία πολλών ασθενειών.

ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΝΤΟΠΙΟ ΜΕΛΙ ΠΡΙΝΑΣ

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του μελιού.

 1. Τα ζάχαρα του μελιού είναι απλά, απορροφούνται αμέσως, γι’ αυτό και το μέλι είναι μια γρήγορη πηγή ενέργειας για τους αθλητές, τα παιδιά, τις εγκύους, τους αρρώστους και για κάθε ταλαιπωρημένο οργανισμό.
 2. Το μέλι έχει ανόργανα στοιχεία, γνωστά ως ιχνοστοιχεία, τα οποία παίζουν σπουδαίο ρόλο στο μεταβολισμό και τη θρέψη, είναι συστατικά του σκελετού και των κυττάρων, συμμετέχουν σε διάφορα ενζυμικά συστήματα και τέλος ρυθμίζουν την οξύτητα του στομάχου.
 3. Το μέλι έχει αντισηπτικές ιδιότητες, είναι τονωτικό, αυξάνει το ρυθμό λειτουργίας της καρδιάς, μειώνει προβλήματα έλκους στο στομάχι και γενικά συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.
 4. Η συγκέντρωση των βιταμινών του βοηθούν στην απορρόφηση των ζαχάρων.
 5. Η κατανάλωση μελιού επιβοηθά τη γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας σε περιπτώσεις αναιμίας, λόγω του σιδήρου που περιέχει.
www.aristonlab.com

To μέλι Πρίνας είναι ένα ντόπιο προϊόν, το οποίο αποτελείται από θυμάρι και πευκόμελο. Μπορείτε να το προμηθευτείτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.aristonlab.com ή από το κατάστημα AristonLab, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου Κρήτης, οδός Σοφοκλή Βενιζέλου 4.

Θέλετε να είμαστε σε επαφή;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές, τα πάντα για το κατάστημά μας και για τα νέα μας προϊόντα!

Εγγραφήκατε επιτυχώς

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop