Από τα βάθη ακόμη της αρχαιότητας η λέξη «Άριστον» ισοδυναμεί με την ποιότητα.

Η εταιρεία μας επιλέγει τα προϊόντα της σύμφωνα με τις αρχές ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ, καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, από τη φύση ως τον καταναλωτή.

www.aristonlab.com

Η φιλοσοφία μας τιμά και σέβεται την Κρητική Παράδοση. Η Κρήτη έχει αναγνωριστεί ως ένας βοτανικός παράδεισος χάρη στις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί και στην ποιότητα της γης του. Η αφθονία των βοτάνων της και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες ανακαλύφθηκαν 4.500 χρόνια πριν από τους Μινωίτες, οι οποίοι επίσης τα χρησιμοποίησαν για την παραγωγή φυτικών ελαίων και ποικίλων μορφών θεραπείας.

ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟ-ΘΥΜΑΡΙ, με ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

Σήμερα σας προσφέρουμε τη σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών κρητικών ιαμάτων,παρασκευασμένων  αποκλειστικά από τα καλύτερα γεννήματα της γης μας, για μια ολιστική προσέγγιση ευεξίας.

Οι συνθέσεις των καλλυντικών που σας προτείνουμε έχουν το πλεονέκτημα της περιεκτικότητας  90 – 100% σε φυσικά συστατικά. Το κύριο συστατικό τους είναι το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, με πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν την καθαρότητα του προϊόντος και την πλήρη απουσία φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό, και βιταμίνες (κυρίως Α και Ε), το ελαιόλαδο έχει μαλακτικές, ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες, τρέφει το δέρμα και ενισχύει την απαλότητα και ελαστικότητά του.

Κρέμα προσώπου με βιολογικό ελαιόλαδο.

Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Οργανικής Πιστοποίησης Καλλυντικών και δεν περιέχουν συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, επικίνδυνα χημικά συντηρητικά, συνθετικά αρώματα ή χρώματα, σιλικόνη, παραμπέν, ορυκτέλαιο, προπυλενογλυκόλη, νιτρομόσχους, φθαλικούς εστέρες ή άλλες ουσίες που έχουν συσχετιστεί με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου ή στο φυσικό περιβάλλον.

Με οικολογική ευσυνειδησία επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Σε μια απόλυτα ευνοϊκή σχέση ποιότητας – τιμής, στο κατάστημά μας θα ανακαλύψετε επίσης αγνά προϊόντα και εμπνευσμένα δώρα με την πολύτιμη πινελιά της φύσης.

Σανίδα κοπής από το ευλογημένο δέντρο της ελιάς. Ένα δώρο που μένει για πάντα…

Θέλετε να είμαστε σε επαφή;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας και μάθετε πρώτοι τις προσφορές, τα πάντα για το κατάστημά μας και για τα νέα μας προϊόντα!

Εγγραφήκατε επιτυχώς

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop